Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő

Tisztelt Látogatónk!

Ha az Ön böngészője nem nyitja meg az oldalt, akkor törölnie kell a böngészőben az ideiglenesen letöltött fájlokat és előzményeket.

Amennyiben továbbra sem éri el a kért tartalmat, akkor a következő lehetőségek fordulhatnak elő.

A kért oldal nem található meg, vagy már eltávolították.

Amennyiben a címsorban adta meg az oldal címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt!

Ha hivatkozásra kattintva jutott az oldalra, elképzelhető, hogy hálózati hiba miatt nem jelent meg, szerkesztés alatt áll, esetleg hibás volt vagy megváltozott a hivatkozás.

Az oldal 10 másodperc múlva automatikusan átirányitja Önt a főoldalunkra.

2017 © Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő .
Minden jog fenntartva.

HTTP/1.1 200 OK Server: Apache-Coyote/1.1 Set-Cookie: JSESSIONID=F1A360CAC27BD200D495D2BAD9C4AED4; Path=/; HttpOnly X-Dokk-PortalId: -unknown- Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate,post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Connection: close Content-Type: text/html;charset=utf-8 Date: Sat, 15 Dec 2018 11:46:05 GMT Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő - Rehabilitációs ellátás, REP 2018

Rehabilitációs ellátás, REP 2018

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő tájékoztatója az Egészségbiztosítási Alap terhére finanszírozható, fekvőbeteg részére végzett rehabilitációs ellátás kapcsán meghirdetett Pilot II. programhoz. 

Az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. (III.3.) Korm. rendelet 36.§ (6) bekezdése alapján a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő közzéteszi az Egészségbiztosítási Alap terhére finanszírozható, fekvőbeteg részére végzett rehabilitációs ellátás kódolási szabályairól szóló kitöltési útmutatót és adatállományokat.

A kitöltési útmutató előírásai az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága által kinevezett, a rehabilitációs szakellátások fejlesztéséért felelős miniszteri biztosa által meghirdetett pilot programban részt vevő – a részvételre pályázott és nyertes – szolgáltatók részére kötelező érvényűek.

Az adatszolgáltatás jelen kitöltési útmutató szerinti alkalmazása a pilot programban részt vevőkön kívül a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő rehabilitációs ellátásra finanszírozási szerződéssel rendelkező szolgáltató számára opcionális.

A hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében a kitöltésre vonatkozó szabályok változásával egyidejűleg a finanszírozás szabályai nem változnak.

Az elkövetkező időszakban a megfelelő felkészülést biztosítani kívánjuk minden intézet részére, ezért a rehabilitációs ellátást végző szolgáltatókat folyamatosan tájékoztatjuk a meghirdetett konzultációs alkalmakról és a kiadott szakmai anyagokról.

A rehabilitációs ellátások teljesítmény-jelentésben alkalmazandó új kódolási és jelentési szabályainak dokumentumai a továbbiakban az alábbi útvonalon tekinthetőek meg.

A repcs@neak.gov.hu levelezési listára jelentkezni folyamatosan, a rehabilitációs ellátást végző intézet vezetőjének jóváhagyásával a finanszirozas@neak.gov.hu email címen lehet.

 

Budapest, 2018. február 12.

 

Tisztelettel:

Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő