Teljes telepítőkészlet

Tisztelt WinAmbu Felhasználók!

2016.11.16-tól a jogviszony-ellenőrzés programokból való hozzáférési módja jelentősen megváltozott, a WinAmbu program keretein belül a  jogviszony ellenőrzés a továbbiakban nem végezhető el.

A jogszabály által kötelezően előírt jogviszony ellenőrzést a NEAK által erre a célra biztosított https://jogviszony.neak.gov.hu weboldalon tudják teljesíteni. 

Tételes fogászati program frissítés 3.9 build 023

Programjavítások:

A telepítőkészlet installálása után a felmerülő hibák javításához ill. a verziók közötti váltáshoz elegendő a módosításokat letölteni. A file-okat a tetfog program könyvtárába kell másolni, felülírva a régi állományokat! 

A program verzió ellenőrzése a főképernyő "Súgó" menüpont -> "Névjegy" menü kiválasztása után megjelenő ablakban lehetséges. (Pl.: Tételes fogászat 3.1; build: 002)

Változások a 3.9 build 023 verzióban:

  • A jogviszony ellenőrzés egy új lehetséges eredménye : sárga szín
  • Heti szerződött óraszám érték bevitelekor tört szám is megadható.  pl. Huszonnyolc és fél óra heti rendelési idő esetén : 28.5
  • egyéb kisebb javítások
A jelentések adataiból naponta frissülő adatbázisból itt kérdezhet le adatokat (webobp)

Az online jogviszony ellenőrzés részletes használati útmutatóját a súgó file-ban találja meg. Ha Önnek régebbi verziója van, akkor kérjük töltse le ezt is a program könyvtárába.

Otthoni szakápolás jelentő program telepítési útmutatóval