Címer

Szabálykönyvek

REP Szabálykönyv

A korábban úgynevezett "REP Kitöltési útmutatót" és a "REP törzseket" a gyógyító-megelőző ellátás jogcímén az Egészségbiztosítási Alap terhére finanszírozható rehabilitációs ellátási programcsoportok kódolási szabályairól szóló 26/2021. (VI. 28.) EMMI rendelet tartalmazza.

Kemoterápiás protokollok

A korábban úgynevezett "Kemoterápiás Kézikönyv" formában megjelent, daganatellenes terápiák kezelési protokolljait az Egészségbiztosítási Alapból a 959A-L, valamint a 9511–9515 homogén betegségcsoportok szerint finanszírozott daganatellenes terápiákról szóló 11/2012. (II. 28.) NEFMI rendelet tartalmazza.

Fekvőbeteg-szakellátási kézikönyv

A korábban úgynevezett "Besoroló Kézikönyvet" vagy "HBCs Szabálykönyvet" a gyógyító-megelőző ellátás jogcímén az Egészségbiztosítási Alap terhére finanszírozható homogén betegségcsoportok kódolási és besorolási szabályairól szóló 10/2012. (II. 28.) NEFMI rendelet tartalmazza.

Fogászati Szabálykönyv

A fogászati ellátás tevékenységi kódlistájának alkalmazásáról szóló 71/2011. (XII. 23.) NEFMI rendelet tartalmazza a korábban úgynevezett "fogászati szabálykönyvet".

Járóbeteg Szabálykönyv

Az Egészségbiztosítási Alap terhére finanszírozható járóbeteg-szakellátási tevékenységek meghatározásáról, az igénybevétel során alkalmazandó elszámolhatósági feltételekről és szabályokról, valamint a teljesítmények elszámolásáról szóló 9/2012. (II. 28.) NEFMI rendelet tartalmazza a korábban úgynevezett "Járóbeteg-szakellátási Szabálykönyvet".