Címer

Hírek, információk

Tájékoztató az egészségügyi dolgozók részére járó jövedelemkiegészítésre szolgáló támogatási összeg utalványozásáról

A közszférában alkalmazandó nyugdíjpolitikai elveknek az egészségügyi dolgozók vonatkozásában történő érvényesítéséről és végrehajtásáról szóló 124/2013. (IV.26.) Korm. rendeletben foglaltak értelmében az Országos Egészségbiztosítási Pénztár kötelezettsége, hogy az egészségügyi dolgozók részére járó jövedelemkiegészítésre szolgáló támogatási összeget a munkáltatók részére 2013. július 20-ig utalványozza.

A NEAK közleménye az újszülöttek és az ismeretlen személyek ellátásának informatikai kód alkalmazásával történő elszámolásáról

Az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. (III. 3.) Korm. rendelet 4. § (4)-(6) bekezdésében foglalt szabályok alapján lehetőség van a TAJ számmal még nem rendelkező újszülöttek valamint az ismeretlen személyek ellátásának informatikai kódon történő jelentésére, illetve elszámolhatóságára, valamint a TAJ szám utólagos bemutatására és a TAJ szám nélküli, de ismert személy TAJ számának az Egészségbiztosítási Pénztártól történő igénylésére a következők szerint.

1 ... 67 8